Rocòdroms i sales d’escalada a Tarragona, Catalunya

A continuació us donem un llistat dels rocòdroms que hi ha a la província de Tarragona.

Monobloc Reus

Monobloc és sens dubte el millor rocódrom de la província de Tarragona. Molt prop de Siurana i Margalef, tot un epicentre per l’escalada. Monobloc disposa de d’estudi de yoga, bar-cafeteria, gimnàs, multipressa, campus, Moonboard, zona per a nens, plafons de resistència i unes presses d’alta qualitat. Disposa d’una petita zona de corda amb 2 auto-aseguradors. Cal remarcar que els route-setters són de qualitat i cada setmana canvien dues zones de la sala amb nous problemes pels escaladors. Fan extraescolars per nens, entrenaments personalitzats amb escaladors professionals, iniciacions a l’escalada i cursos per escaladors.

Per a més informació fes clic als enllaços de sota.

Monobloc Reus

Slab Reus

L’Slab és una sala de més de 600 m2 escalables dividits amb una zona de boulder i una de corda, aquesta disposa d’autoaseguradors. És una bona escola per nens. Fan cursos d’iniciació per nens i adults.

Per a més informació fes clic als enllaços de sota.

Slab Reus

TheCrux Bellveí

El TheCrux és el rocòdrom més jove de la província però no te res a envejar als rocòdroms de la zona, disposa d’una zona de boulder i una petita zona de corda. També hi ha zona per nens i un bar amb una carta amplia.

Per a més informació fes clic als enllaços de sota.

TheCrux

Esperem que ben aviat obrin més sales a la província de Tarragona.