El Massís dels Ports

El Massís dels Ports és una cadena montanyosa situada al nord-est de la península ibèrica. Es troba al sud de Catalunya, entre les províncies de Tarragona i Castelló. Està formada per un total de vint-i-un cims. El més alt és Caro (1441m). Forma part del Parc Natural dels Ports.

El Massís dels Ports és una zona molt atractiva per a practicar diversos esports, com ara l’escalada o el senderisme. Això és degut a la seva ubicació privilegiada, que el fa ideal per a practicar aquests esports durant tot l’any.

Però el Massís dels Ports no només és una zona d’esports sinó que també és una zona de gran riquesa natural. La fauna i la flora que es troben al Massís dels Ports són molt variades i tenen una gran quantitat de espècies diferents.

Què fer als Ports?

  • Visites guiades al Parc Natural: Els visitants poden gaudir de visites guiades al parc natural, on poden aprendre sobre la flora i fauna única dels Ports.
  • Observació d’aus: Els visitants poden gaudir de l’observació d’aus durant les seves visites al parc natural.
  • Senderisme: El parc té una àmplia gamma de rutes de senderisme, perfectes per explorar la natura, la més famosa és la coneguda com Estels del Sud.
  • Espeleologia: El parc ofereix una àmplia gamma de possibilitats d’espeleologia, des de coves a grutes.
  • Rutes en bicicleta: El parc és un destí ideal per a les rutes en bicicleta, i ofereix un gran ventall d’opcions per als ciclistes.
  • Campaments: El parc ofereix una àmplia gamma d’opcions de campaments, ideal per passar una nit sota les estrelles.
  • Escalada: El Massís dels ports té molts sectors d’escalada esportiva pel Parc Natural, i també d’algun d’escalada en bloc.

En definitiva, el Massís dels Ports és una destinació única i ideal per a gaudir de la natura, practicar esports i conèixer la cultura i l’història dels seus pobles i la seva gent. És una gran oportunitat per a passar unes vacances inoblidables al sud de Catalunya.